Starity

Nádai Anikó szingli lett

2017. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó és a barátnője Kovács Dóra együtt mentek nyaralni, pasik nélkül! Ebből az következhet, hogy Anikó magánéletében változás történt. A Bors ki is derítette, hogy milyenről van szó.

hirdetés

Pár hónapos szerelem után Nádai Anikó újra a szinglik táborát erősíti. Ez abból is nyomon követhető, hogy nyaralni is a barátnőjével ment, az Éjjel-Nappal Budapestből már megismert Kovács Dórával. Általában az ember utazni a párjával vagy a családjával szokott, de a Bors bulvárújság információi szerint az Anikó Show házigazdája szakított az eddigi kedvesével. Ezt onnan lehet látni, hogy mindketten leszedték a közös képeiket a különböző közösségi oldalaikról.

Egy hónappal ezelőtt Garami Gábornak a Potyautas műsorában így mesélt Anikó a szerelméről és annak meghódításáról:

Mi már régebben találkoztunk egyszer, az egyáltalán nem volt romantikus. Tulajdonképpen moziban találkoztunk, megtetszett és megkínáltam a kukoricámból. Ő azt mondta, nem kér belőle, és én ezen kiakadtam. Elutasított, és innentől kezdve ez egy kihívás volt. Azóta valahogy újra összetalálkoztunk és most meglett!

– nyilatkozta akkor még boldogan Anikó.

Pontosan nem tudni, hogy mi miatt ért végett ez a bimbózó kapcsolat. Pedig jól indult minden, de ez általában így szokott lenni. Egy párkapcsolat mindig lutri, nagy kihívás elé állítja az embereket. A ValóVilág és az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának a menedzserétől tudta meg a Bors újság, hogy a napokban a barátnőjével pihenni indultak. Reméljük, a nyaralás gyógyírt jelent a műsorvezető bánatára!

Íme az árulkodó képek az utazásról!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek