Starity

Zugevő volt Seherezádé

2017. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Seherezádé példaértékű dolgot tett! Elmondta ország-világ előtt, hogy igazából neki milyen baja volt a múltjában. A célja az volt vele, hogy a többi ember tanuljon a hibájából!

hirdetés
Zugevő volt Seherezádé
Fotó: DJ Seherezádé Hivatalos Facebook Oldala

Új történettel állt elő Nagy Seherezádé, amit eddig nem tudtunk róla. Régebben evészavarai voltak és erről nyíltan beszélt az Instagram oldalán. Azért tárta a nyilvánosság elé a problémáját hogy másoknak is sikerüljön leküzdenie a bajt.

Sok nő nem meri bevallani, hogy zugevő, mert cikinek tartja. Pedig erről beszélni kell, mert nagyon komollyá vállhat ez a betegség. Nehéz leküzdeni, de most Sehi megmondja a módját. 

Sokan szimplán unalomból eszik magukat halálra, sokan stresszesek, boldogtalanok"

– írja Seherezádé. Mint mondja, nagyon sok nasit vett magához, mert nagyon stresszes volt a munkahelye. Sokan cigivel nyomják el az éhségérzetet, de ez sem megoldás. Azóta már az egészséges életmód híve a DJ, és sokat sportol, hogy jó alakja legyen. Azt hiszem, ez most sok embernek példaként szolgálhat, amit Nagy Seherezádé átélt!

Ilyen alakja van a magyar valóságshow szereplőnek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek