Starity

Miss Balaton 2017: Rákos Lili fejére került a korona

2017. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 19-én került megrendezésre a Miss Balaton szépségverseny Balatonfüreden, ahol a Balaton legszebbjét választották meg.

hirdetés

A döntőt élőben lehetett nézni a Miss Balaton hivatalos Facebook-oldalán, tizenkét lány mérettette meg magát a koronáért, név szerint: Dr. Kuizs Vivien, Jávor Peggi, Kézer Kitti, Kórik Laura, Mihályfi Liza, Natkó Anna, Ollári Barbara, Pál Gabriella Bernadett, Rákos Lili, Romóczi Alexandra, Szabó Annabella, illetve Szakálos Dóra. A lányok idén sem maradtak segítség nélkül, Horváth Éva, Epres Panni, Iszak Eszter, Márton Adrienn, Dukai Regina, Lipcsei Betta, Magony Szilvi és Marton Adrienn is segítő kezet nyújtott a finalistáknak. Emellett a tavalyi győztes, Nagypál Krisztina is megosztotta tapasztalatait a tizenkét lánnyal.

A felkészítő tábor egy hétfői napon kezdődött, ahol rögtön Ajkai Dávid készítette el róluk a hivatalos fotókat. Öt napon át volt lehetőségük felkészülni a végső megmérettetésre. Telefonos applikáción, valamint a hivatalos weblapon is lehetett szavazni, hogy kedvenceik elnyerjék a közönségdíjat.

A királynő és udvarhölgyei (balról jobbra): Pál Gabriella Bernadett, Rákos Lili és Szakálos Dóra

Augusztus 19: Elérkezett a várva-várt nap, a döntő napja. A műsort Iszak Eszter és Petur András vezette. A zsűri Zimány Linda, Farkas Tímea, Jordáki Ildikó, Dombi Rudolf és Schnell Viktor volt. Elérkezett az eredményhirdetés – egy királynőt, két udvarhölgyet és három közönségdíjast választottak ki. Az első helyezett Rákos Lili lett, akinek egy autó a nyereménye, a második helyet Szakálos Dóra érdemelte ki, a győztes 2. udvarhölgye pedig Pál Gabriella Bernadett lett. Mindketten egy-egy hétig repülhetnek el Tunéziába.

Három közönségdíjas lett, a legtöbb voksot, nem más, mint Mihályfi Liza kapta, aki 300.000 forintos Fashion Street vásárlási utalványt illetve 100 ezer forintos utazási utalványt kapott. A második különdíjat Ollári Barbara nyerte el, egy 200.000 forintos vásárlási utalványt, a harmadik pedig Kézer Kitti lett, aki 100.000 forintos utalványt kapott.

A három közönségdíjas (balról jobbra): Ollári Barbara, Mihályfi Liza és Kézer Kitti

Gratulálunk! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek