Starity

Hilary Duff a soványságról beszélt

2010. október 23. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Duff gyereksztárként kezdte pályafutását, és szinte az orrunk előtt cseperedett érett nővé. A jelenleg boldog házasságban élő lány egy interjúban korábbi kóros soványságáról is beszélt.

hirdetés
Hilary Duff a soványságról beszélt

A Lizzie McGuire című tévésorozat egykori sztárja egy interjúban beszélt az egészséges táplálkozásról.

„Szerintem a mértékletesség a fontos. – mondta a színész-énekesnő – A görög joghurt az egyik kedvencem. Vágok fel hozzá zöldségeket, és azokkal együtt eszem. Ezenkívül pedig imádom a fekete áfonyát.”

Hilary korábbi kóros soványságáról is beszélt. „Nem tudom pontosan, mi történt velem akkoriban. Párolt zöldégen és grillezett csirkén kívül semmit sem ettem, pedig a szervezetnek több tápanyagra lenne szüksége. Abban az időben büszke voltam arra, hogy sovány vagyok, de egy nap az egyik rajongóm odajött hozzám és megkérdezte, hogy beteg vagyok-e. Ezután visszatértem a normális élethez: találkoztam a barátaimmal és főzőcskéztem” – vallotta be.

Hilary Duff egyébként nemrég jelentette meg Elixir című első regényét. Számára nagy boldogságot jelent a könyv boltokba kerülése, na és persze az, hogy férje, Mike mellette van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek