Starity

Kaia Gerber nyolcéves korában, a Disneylandben tudta meg, hogy híres a családja

2017. augusztus 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15 éves modell előtt fényes karrier áll, ám azt eddig csak kevesen tudták róla, hogy mindössze pár éve tudta meg, kik is valójában a szülei.

hirdetés

Cindy Crawford és Rande Gerber lányaként felnőni bizony izgalmas lehetett, ám Kaia Gerbernek sokáig fogalma sem volt arról, kik is a szülei. Élete nagy felfedezéséről a Teen Vogue-nak mesélt.

Fotó: Teen Vogue / Collier Schorr

Azt hiszem, a nyolcadik születésnapomon, Disneylandben történt, hogy elkezdtem megérteni, mi is folyik körülöttem. Én a hercegnőkkel szerettem volna fotózkodni, mindenki más azonban anyukámmal akart pózolni

– elevenítette fel Kaia.

A szüleim arra tanítottak, hogy mindig adjam önmagamat és hallgassak a megérzéseimre. Azt is mondták, hogy soha nem szabad hagynia az embernek, hogy mások hatással bírjanak arra, mit szeretne csinálni. Mindent megváltoztat az, amikor megtanulod elfogadni önmagad és már nem próbálsz más lenni.

Fotó: Teen Vogue / Collier Schorr

Kaia ezen felül azt is bevallotta, hogy tisztában van azzal, hogy ismertségének és bimbózó karrierjének köszönhetően sok szem szegeződik rá, így szeretne jó példaként szolgálni a fiatalok számára.

Kulcsfontosságú számomra, hogy jó példát mutassak a fiatal lányoknak, és olyasvalaki legyek, akire még a mamájuk szerint is felnézhetnek. Már most is rengeteg embert elérek, akik számára nehéz lehet eldönteni, mi valós és mi nem az. Nagyon fontos számomra, hogy jó üzenetet közvetítsek

– magyarázta a fiatal modell, és hozzátette, nem szereti, ha az ikonikus szóval illetik.

Azok az ikonok, akikre felnézek, nemcsak a munkájukkal érték el, hogy követendő példaként tekintsek rájuk. Az ikonikus státuszt el kell érni, nemcsak egy szó, amivel az ember dobálózik.

Fotó: Teen Vogue / Collier Schorr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek