Starity

Matt LeBlancnek szerepet ajánlottak a Modern családban

2017. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárja ma az ABC szitkomjának, a Modern családnak a főszereplője lehetne, ha annak idején igent mondott volna a neki tett ajánlatra.

hirdetés
Matt LeBlancnek szerepet ajánlottak a Modern családban

A USA Today tegnap hozta le azt a Matt LeBlanc-kel készült interjút, melyben a színész arról vallott, miért is utasította el Phil Dunphy szerepét a Modern családban. 2009-ben, mindössze három évvel a Jóbarátok spinoffjának végetérte után ajánlották neki a szerepet, meg is kapta az első epizód forgatókönyvét, de végül nemet mondott, a lehetőség pedig Ty Burrellnél landolt, akit a sorozatban nyújtott alakításáért eddig két Emmy-díjjal jutalmazták.

Emlékszem, a forgatókönyv olvasásakor azt gondoltam, hogy ez egy nagyon jó történet, de nem tartottam alkalmasnak magam a szerepre. Igazságtalannak találtam volna, ha elfogadom a szerepet. Tisztában vagyok azzal, mire vagyok képes és mire nem, emellett amúgy is túl jól szórakozok a kanapén henyélve

– magyarázta a színész, aki a Joey óta ismét visszatért a sorozatokhoz – jelenleg a Sikersorozat és a Man with a Plan című szériákban kamatoztatja tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek