Starity

A szokásostól hosszabb lesz a Teen Wolf fináléja

2017. augusztus 21. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV 2011 óta futó sikersorozata szeptember 24-én egy, a szokásostól hosszabb epizód keretein belül ér véget.

hirdetés

Július 30-án tért vissza a Teen Wolf a hatodik és egyben utolsó évad „B” részével. A sorozatból mindössze öt rész maradt, ám az MTV jó hírrel szolgált, ugyanis a széria egy 50 perc hosszúságú epizóddal ér majd véget, ami változatosságot jelent a szokásos 40-43 perces epizódokkal szemben.

Fotó: MTV

A sorozat egyébként még számtalan izgalmas momentumot tartogat a nagy végkifejletig, ám az is biztos, hogy kedvenceinktől nem kell végleg elbúcsúznunk, ugyanis a csatorna egy rebootot tervez, melyben az eredeti széria néhány szereplője is feltűnhet majd.

Nem csak szerepelnék benne, főszereplő akarok lenni! Imádom a Teen Wolfot!

– nyilatkozta a Scottot alakító Tyler Posey, a Stilest életre keltő Dylan O'Brien azonban így fogalmazott a reboot és az abban való esetleges szereplés kapcsán:

Még semmit nem hallottam erről a dologról, de azt garantálhatom, hogy én valószínűleg nem leszek benne. Stiles karaktere nagyon fontos volt számomra, de már az sem szerepelt a terveim között, hogy visszatérek a bőrében az utolsó tíz részben. Eredetileg nem is lett volna módom szerepelni az utolsó epizódokban, és nem is szerződtem le rájuk. Persze klassz volt, hogy mégis találtunk rá pár hetet, hogy beugorjak, amikor otthon voltam, így büszke is vagyok, hogy meg tudtam csinálni, mert már a kezdetektől részese voltam a műsornak. Ez volt az első szerepem, így nagyon nehéz lett volna nem részt venni valamiben, ami akkor még ment.

Fotó: MTV

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek