Starity

Patrick Schwarzeneggerrel romantikázik Bella Thorne

2017. augusztus 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal egy közös film, a Midnight Sun kedvéért talált egymásra...

hirdetés

Patrick Schwarzenegger személyében ezúttal nem Bella Thorne legújabb hódítását köszönthetjük, ugyanis ők ketten mindössze szerepük kedvéért szerettek egymásba a filmvásznon, a való életben azonban barátságnál nincs több közöttük.

A Midnight Sun című Scott Speer rendezte filmet jövő januárban mutatják majd be, melynek első promóciós képei tegnap érkeztek meg. A történet a 17 éves Katie-ről szól, aki olyan súlyos napérzékenységgel küzd, hogy akár bele is halhat abba, ha az éj leszállta előtt kilép biztonságot nyújtó otthona ajtaján. Mindazonáltal valamilyen módon mégis alkalma adódik megismerkedni a jóképű Charlie-val, akivel olthatatlan szerelemre gyúlnak egymás iránt, Katie pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy eltitkolja betegségét kedvese elől...

Érdekesség, hogy Charlie szerepe az első komolyabb bizonyítási lehetősége Patricknek, aki a méltán híres Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver fia. Bella ezzel szemben már nevet szerzett magának a filmiparban – jelenleg a Famous in Love című drámasorozatban kamatoztatja tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek