Starity

Mel Gibson már mellékszereplőnek sem kell!

2010. október 23. 10:10   |   Szerző: andiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel Gibsontól elvették azt a kis szerepet is, amit a Másnaposokban játszott volna. A film készítői az utolsó pillanatban meggondolták magukat, Gibson mégsem játszik a filmben.

hirdetés
Mel Gibson már mellékszereplőnek sem kell!

Mel Gibson lassan már csak álmodozhat, hogy valamikor kap megint egy új főszerepet, mivel Hollywoodban nem kívánatos személy lett. Legutóbb egy pár perces filmszereptől fosztották meg.

Mel Gibson pályafutása válságban van. Az Oscar-díjas színész jelenleg botrányaival kerül állandóan a címlapra. A film készítők nem árasztják el nagy ajánlatokkal, ezért volt olyan meglepő, hogy ezt a pár perces szerepet elfogadta a Másnaposok című vígjáték második részében. Egy tetoválóművészt kellett volna eljátszania, amire biztos régebben nemet mondott volna. A megalázó rész ezután jött, hogy a film készítői az utolsó pillanatban meggondolták magukat, és elvették tőle a szerepet. 

A vezetők állítólag támogatták a neves sztár alkalmazását, de a stáb tagjai között nem örvendett nagy népszerűségnek a botrányhős. Ez nem is volt csoda, hiszen a közelmúltban sok mindentkit megsértett, vagyis számos ellensége akad.  

Ha lassan már egy apró filmszerepre sem tartják alkalmasnak, akkor már nagyobb szerepekre sem fog ajánlatokat kapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek