Starity

A negyedik évaddal véget ér a Stranger Things?

2017. augusztus 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Minden jel arra utal, hogy az Indiana állambeli Hawkinsban töltött napjaink meg vannak számlálva...

hirdetés

Bár a Stanger Things kreátorai jelenleg még a második évadon dolgoznak, de már azt tervezik, mikor és hogyan zárják le a történetet, ami tavaly nyáron indult hódító útjára a Netflixen.

Azon gondolkozunk, hogy a Stranger Things egy négyévados dolog lesz és azzal vége

– nyilatkozta Matt és Ross Duffer a Vulture-nek, akik jelenleg a második évad forgatása mellett a harmadik szezon történetének kidolgozásával foglalkoznak jelenleg.

Fotó: Netflix

Mindazonáltal nem Dufferék az elsők és egyetlenek, akik előrevetítik sorozatuk végét. Shonda Rhimes annak idején többször hangoztatta, hogy mikor akarja lezárni a Botrány című drámasorozatot; de például Robert és Michelle King sem titkolták, hogy hétévadosra tervezték A férjem védelmébent.

A Stranger Things második évadának első epizódja egyébként október 27-én debütál, és természetesen visszatérnek benne a régi kedvencek. Ami a történetet illeti, az új szezon egy évvel a finálé után, azaz 1984-ben veszi fel a fonalat, és egy újabb gonosz eljövetelével kecsegetet, akivel kapcsolatban Finn Wolfhard úgy nyilatkozott, hogy sokkal több egy egyszerű szörnyetegnél.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek