Starity

Sabrina Carpenter nem felejtette el, honnan jött

2017. augusztus 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Riley a nagyvilágban sztárjára 12 éves korában figyeltek fel és ekkor kapta első szerződését is.

hirdetés

Sabrina Carpenter ugyan még csak 18 éves, de már évek óta keményen dolgozik, ő azonban ezt egyáltalán nem bánja. A rossz útra tévedt gyereksztároktól elérően ő szerencsére szilárdan áll két lábbal a földön, és soha nem mulasztja el figyelmeztetni magát és rajongóit, hogy honnan jött – nevezetesen egy, a Miley Cyrus weboldalán hirdetett verseny során figyeltek fel rá, ahol rögtön bekerült a top 3-ba.

Azt hiszem, az a verseny határozottan segített nekem a zenei karrierem beindításában és a rajongótáborom kiépítésében. Az első rajongóim onnan ismernek. Ez volt életem egyik legjobb élménye. Talán akkor még nem volt olyan klassz az életem, mint most. Azt mondhatom, 12 éves koromban szerződtettek le, amit az emberek úgy szoktak fogadni, hogy Várj csak, amikor én voltam 12, a Jenga építőkockákkal játszottam, te meg már leszerződtél egy kiadóhoz!. Ez nagyon jó érzés

– nyilatkozta a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek