Starity

Klippremier: Katy Perry – Swish Swish ft. Nicki Minaj

2017. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel a megszokottnál hosszabb, hat és fél perces videoklip Katy YouTube-csatornájára, de már a nézettsége meghaladja a 300 ezret.

hirdetés

Május 19-én jelent meg Katy Perry és Nicki Minaj közös szerzeménye, a rajongók pedig tűkön ülve várták az ahhoz készített kisfilm megjelenését, ám ez a nap is felvirradt! A hírek szerint csak a hetekben kezdték el a forgatást, viszont a megszokottnál hosszabbra, hat és fél percesre sikeredett a végeredmény, melyben számtalan híresség tűnik fel a két előadó mellett.

A dallal kapcsolatban egyébként még korábban felmerült, hogy Taylor Swiftről szól, és Katy ezáltal akar neki visszavágni a Bad Bloodért, ám az énekesnő cáfolta a pletykákat.

A Swish Swish alapvetően egy olyan dal, ami azt az üzenetet közvetíti, hogy továbbra is én nyerek... hogy fölékerekedek ennek a szarnak, és ez a jövőben is így lesz. Megpróbálhatsz lenyomni, de főnixként emelkedek elő hamvaimból

– nyilatkozta Perry.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek