Starity

Jared Leto inkább dalt írt, mint bulizik

2017. augusztus 26. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves zenész úgy véli, eleget szórakozik, amikor turnén van, így szabadidejében inkább dalokat ír, mint nightclubokban mulat.

hirdetés

Jared Leto nemrég vallotta be, hogy szívesen alapítana családot, legutóbb pedig az E! Online-nak adott interjújában viccelődött azzal, hogy a Tinderen keresi a nagy „Ő”-t. Ez ugyan nem igaz, ám a beszélgetésből kiérződött, hogy egyedül érzi magát a színész, de még így is a munkája a mindene, nem sok lehetősége van ismerkedni.

Nem igazán van túl sok magánéletem, de imádom a munkámat! Ami engem illet, szívesebben írok dalt, mint hogy bulizni menjek. Szívesebben melózok valamin vagy csinálok olyasmit, ami izgalommal tölt el, mint egy csomó más dolgot

– magyarázta Leto, aki rövidesen ismét Joker bőrébe bújhat, ugyanis a karakter önálló filmet kap majd, ami az ő és a Margot Robbie életre keltette Harley Quinn kapcsolatára lesz kihegyezve a hírek szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek