Starity

Lady Gaga nem mer egyedül aludni

2010. október 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popsztár bevallotta, hogy ő bizony azért nem tud egyedül aludni, mert betegesen fél attól, hogy egyszer valamelyik rajongója végez vele álmában.

hirdetés
Lady Gaga nem mer egyedül aludni

Lady Gagának persze semmi különöset nem kell tennie vagy mondania ahhoz, hogy címlapra kerüljön. Bármilyen tette, vagy esetleg egyedi öltözködése miatt is forog körülötte a bulvárvilág. Persze rengeteg rajongója imádja őt, de az emberek másik rétegében felháborodást kelt a viselkedése és a kinézete.

Most például azt vallotta be, hogy félelmét főként a furcsa és bizarr rajongói levelekre alapozza, amikben arról fantáziál a rajongó, hogy ők egészen addig nem lesznek boldogok, ameddig meg nem halnak – mindketten! Lady Gaga attól tart, hogy úgy végezheti majd, mint John Lennon, akit 1980-ban egy őrült rajongója lőtt le.

E félelmei miatt olyan paranoiás lett, hogy mindenáron azt akarja, hogy testőrei a nap 24 órájában mellette legyenek, és nélkülük sehova sem hajlandó menni, sőt, éjszaka a szobájában kell lenniük, hogy vigyázzanak rá, amikor alszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek