Starity

Tobey Maguire: élet a Pókember után

2010. október 23. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Volt már a világ leghíresebb szuperhőse, jelölték már Golden Globe-ra, két gyerek édesapja, magánéletét titok övezi.

hirdetés
Tobey Maguire: élet a Pókember után

Idén jelentette be a Sony, hogy a Pókember 4. szériája teljesen új szereplőgárdával folytatódik, ráadásul az egész történetet újra kezdik. Így a rendező, Sam Raimi és Tobey Maguire is kilépett a produkcióból. A színész helyét a 27 éves Andrew Garfield veszi át, aki így nyilatkozott Tobey-ról: „Nem, még soha nem találkoztam vele, de nagy rajongója vagyok, ahogy a rendezőnek is. Imádom a Pókember filmeket.”

Nos, a 35 éves Maguire már a harmadik rész után fontolóra vette, hogy talán a folytatásban már nem kellenepókemberjelmezbe bújnia, hiszen élete végig beskatulyáznák őt Peter Parkerként.

„Egy színész számára az a legborzasztóbb, ha csak egy szerepét ismerik el, abból pedig nem tud kilépni.”

Tobey egyelőre szünetelti a munkát, több időt szeretne együtt tölteni ékszertervező feleségével, Jennifer Meyerrel és két gyermekével, Rubyval (4 éves) és Otisszal (1 éves).

A rajongóknak pedig nem kell búsulniuk, ugyanis Tobey The Details című filmjét idén mutatják be, illetve már két szerződése is van két új produkcióra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek