Starity

Harmadjára is válik Katie Price

2017. augusztus 27. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves, ötgyermekes modellnek harmadjára is csalódnia kellett a házasság intézményében.

hirdetés

Katie Price szívét újra összetörte egy férfi. A modell a hétvégén hozta nyilvánosságra, hogy úgy döntött, beadja a válókeresetet harmadik férje, Kieran Hayler ellen, akivel egyébként négy éve kötött házasságot. A férfi ugyanis rendszeresen csalta őt a gyerekek dadájával, amit be is vallott neki.

Kieran azt mondta, folyton dugtak a házamban úgy egy éven át. Mindenhol szexeltek, a hálószobánkat kivéve, ami azt jelenti, hogy még a gyerekek fürdőjében is csinálták. Amikor ezzel szembesítettem Kierant, tagadta a dolgot, később azonban beismerte, hogy így volt. Ekkor sírva fakadtam, és megkérdeztem tőle, hogy volt képes újra megcsinálni ezt velem

– nyilatkozta a The Sunnak Katie.

Price 2014-ben már egyszer házasságtörésen kapta a férjét, amikor az a legjobb barátnőjével, Jane Pountney-val bújt ágyba. Bár akkor is fontolgatta a válást, végül megbocsátott Haylernek, aki ismét eljátszotta a bizalmát, pedig egy közös gyermekük is született együtt töltött éveik során.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek