Starity

Megasztár 5: kiestek a Fivérek

2010. október 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legkevesebb nézői szavazatot a Fivérek kapták, és még a zsűri sem döntött mellettük, így ők lettek a 4. elődöntős kiesők.

hirdetés
Megasztár 5: kiestek a Fivérek

A zsűri szerint igazságtalan helyzet alakult ki a Megasztár 5 elődöntőjében. Patai Anna és a Seres testvérek kapták a legkevesebb szavazatot, így a  pontosan négytagú zsűrinek közülük kellett választani. Nehéz volt dönteni, hiszen a negyedik elődöntőben, a Magyar Dal napján mindannyian nagyon jól teljesítettek. A döntés azonban a mindössze 11 esztendős Patai Annára esett, így a Fivéreknek távozniuk kellett a versenyből.

A rajongók még szót válthatnak kedvenceikkel a 4. Megasztár-chaten, ahol a beérkező kérdések nagy részére válaszolni fog Seres Krisztián, Seres Róbert és Seres Antal. A chat időpontja október 26-án (kedd) 15.00 óra.

Legutolsó, ezúttal magyar nyelvű produkciójukat, ami még a zsűri számára is megnyerő volt, itt ismét meg lehet tekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek