Starity

Különleges vendégekkel készül Doro új lemeze

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás német metálénekesnő jövőre visszatér egy teljesen új lemezzel.

hirdetés
Különleges vendégekkel készül Doro új lemeze
Fotó: Dirk Jacobs

A Warlock egykori frontasszonya 2012-ben dobta piacra tizenkettedik nagylemezét, Raise Your Fist címen. A szőkeség azóta is e lemezt népszerűsíti világszerte, tavaly pedig, hogy kellően megünnepelje 30 éves karrierjét, kiadta a Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal névre keresztelt DVD-jét is.

A német dalospacsirta egyébként idén nem kisebb dolgot, mint a legsikeresebb Warlock-lemez, a Triumph and Agony 30 éves piacra kerülését ünnepli, ennek fényében pedig egy rövid turnéra is indul, ami szeptemberben fogja kezdetét venni az Egyesült Államokban.

Az 52 éves énekesnő egy korábbi interjú során elárulta, hogy már javában dolgozik legújabb stúdiólemezén, amit Tarjához hasonlóan a jövőre 29. alakalommal megrendezésre kerülő Wacken Open Air fesztiválon kíván megjelentetni, és egyben felkonferálni a közönségnek. A minap az is kiderült, hogy a legendás vokalista nem kisebb nevekkel kíván együtt dolgozni újdonságán, mint az Amon Amarth énekesével, Johan Heggel, ami nem is olyan meglepő, ugyanis a csapat tavalyi, Jomsviking elnevezésű lemezén Doro is közreműködött. Hallható lesz továbbá a korongon a Sabaton frontembere, Joakim Brodén, valamint a Kreatorból ismert Mille Petrozza is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek