Starity

Kiderült, miért kell 2019-ig várni a Trónok harca új évadára

2017. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap tűzte műsorára az HBO a Trónok harca hetedik évadának fináléját.

hirdetés
Kiderült, miért kell 2019-ig várni a Trónok harca új évadára
Fotó: HBO

Ismét izgalmas cliffhangerrel záródott a Trónok harca új évada, ami összesen hét epizódot ölelt fel, így a rajongók nem sokáig élvezhették kedvenceik történetét. A sorozat több, mint egy év kihagyás után július közepén tért vissza a képernyőre, most pedig várhatóan újabb két év szünetet tart. A színészek ugyan rövidesen ismét forgatni kezdenek, de ez a munkafolyamat hosszabb időt vesz majd igénybe, ezért is lehetséges, hogy a vártnál is tovább kell türelmesnek lenniük a fanatikusoknak.

A produkciós gárdánk tagjai igyekszenek kidolgozni egy forgatási idővonalat és azt számolgatják, mennyi időt vesz majd igénybe a speciális effektekkel kapcsolatos utómunka. A forgatás bonyolult, mert különböző kontinenseken folynak a felvételek, emellett a technikai szempontokat is figyelembe kell venni, nem is beszélve a speciális effektekről, ami egy egészen más produkciós periódusba tartoznak. Ez pedig nagy jelentősséggel bír az egész munkafolyamat szempontjából

– nyilatkozta Casey Bloys, az HBO programigazgatója.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek