Starity

Demi Lovato a zsarnokság ellen

2010. október 23. 14:02   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatóról tudjuk, hogy gyermekkorában sok fájdalmas dolgot kellett átélnie. Most őszintén mesélt erről az időről.

hirdetés
Demi Lovato a zsarnokság ellen

Demi Lovato elfojtotta az érzéseit, amíg a régi iskolájában rendszeresen terrorizálták, de egy napon nem bírta tovább: megkérte a mamáját, hogy vegye ki őt az iskolából. Ezután elmondott mindent, ami a lelkét nyomta. A Camp Rock színésznője, aki segíti a Disney zsarnokság elleni akcióját, most a tapasztalatairól beszélt, hogy segítse azokat, akik keresztülmennek hasonló problémákon. Arra biztatja őket: igenis merjenek beszélni róla!

„Az erőszakoskodás olyan probléma, melyen keresztülmentem, amikor 12 éves voltam. Valójában emiatt hagytam ott az akkori iskolámat. Mostanában sokszor emlékszem vissza azokra a kemény időkre, melyeken keresztülmentem, nálam ez olyan problémákat okozott, hogy a mai napig küzdök magammal, és próbáltom elfojtani azokat a szörnyű emlékeket... például azt, amikor egy napon a fürdőszobánkban voltam, és odakint fények gyúltak, én pedig nagyon megijedtem, mert az iskolában rendszeresen bántalmaztak... nem tudtam feljelenteni őket, mert nem volt bizonyítékom, és rettegtem attól, hogy esetleg elkapnak, és megbosszulják... ezért azonnal hívtam a mamámat, és sírva azt mondtam, hogy nem akarok már járni az iskolába, és vegyen ki onnan, vessen véget a kínzásaimnak! Megígérte, hogy megteszi, és majd magántanuló leszek. Szörnyű volt, nagyon durva, és elképesztően sok idő kellett ahhoz, hogy újra önmagam legyek, normálisan viselkedjek.”

Miközben a mamájával azon dolgozott, hogy megoldást találjanak a problémára, a Sonny with a Chance (Sonny, a sztárjelölt) színésznője talált magának egy igazán jó barátnőt, aki mindig kiállt mellette: a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat csillagát.

„Amikor véglegesen a magántanulás mellett döntöttünk, Selena Gomezzel nagyon jó barátnők voltunk. Nyugodt voltam, ha mellettem volt, ha beszélhettem vele. Ő tényleg mindig, mindenben mellettem állt. Ha támadt egy ötletem, de elbizonytalanodtam, akkor azt mondta: »Hé, meg tudod csinálni!« Ő biztatott arra, hogy váltsam valóra az álmaimat, és tőle tanultam meg, hogy igen, bármire képes vagyok, ha akarom!”

Talán furcsa lehet, hogy Demi nosztalgiával gondol vissza egykori legjobb barátnőjére, Selenára. A mai napig nem tudni, hogy a barátságukat mi tette tönkre (ha egyáltalán tönkrement). Az biztos, hogy Selena Gomez „új” legjobb barátnőjével, Taylor Swifttel sokszor mutatkozik együtt (legutóbb Londonban szórakoztak együtt), azonban Demivel szinte soha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek