Starity

Laura De Sanctis lett Keity Drennan utódja

2017. szeptember 01. 23:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben Laura De Sanctis nyerte el a Miss Universe Panama címet.

hirdetés
Laura De Sanctis lett Keity Drennan utódja
Fotó: Facebook

Augusztus 25-én, már 50. alkalommal megrendezésre került a Señorita Panamá szépségverseny, melyben 18 gyönyörű lány szállt harcba a koronáért. A verseny színhelye az Atlapa központ volt, Panamavárosban. 

A lányok először fürdőruhában, majd estélyiben mutatták meg magukat a zsűrinek, miközben panama leghíresebb előadói szórakoztatták a közönséget zenés produkcióikkal. 

A legszebb 10 közé Panama Oeste, Panama Este, Los Santos, Isla del rey, Chiriguí Occiedente Coclé, Flamenco, Contadora, Panama Norte valamint Colón delegáltjai jutottak be. Végül a korona, melyet a 2016-os győztes, Keity Drennan adott át a 20 éves Laura de Sanctis fejére került, így ő képviselheti Panamát a Miss Universe nemzetközi döntőjén. 

A versenyen megkoronázták az idei Miss Earth Panamát is, kinek Virginia Hernandez adta át címét. Az idei Miss Earth versenyen Erika Parker fogja országát képviselni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek