Starity

Hurts: vigyázz, kész, start!

2017. szeptember 01. 23:11   |   Szerző: SMH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dallal és videoklippel jelentkezett a Hurts: a Ready To Go című friss felvétel a brit duó szeptember 29-én megjelenő negyedik albumán kap helyet.

hirdetés
Hurts: vigyázz, kész, start!
Fotó: Sony Music

A Ready To Go arról szól, hogy a legmagasabb hőfokon éled az életed

– mesélte az énekes, Theo Hutchcraft.

Ezzel szemben a videó a gyászt mutatja be, és azt, hogy a legtöbb embernek mekkora nehézséget okoz az, hogy szembesüljön a saját érzéseivel. Ez különösen nagy probléma Anglia északi részén, ott, ahol a klipet is forgattuk. Az a célunk, hogy a dal és a videó is pozitív üzenetet közvetítsen az élet szeretetéről.

Míg a Hurts első két albumát egy szomorkás, szinte gótikus atmoszféra lengte körül, addig a harmadik lemeznél (Surrender) ismeretlen és szokatlan zenei területekre merészkedett a páros. Ez az út pedig folytatódik a szeptember 29-én érkező új anyaggal, mely a Desire címet kapta; és amelyen olyan bátor és meglepő megoldásokat tartalmazó számok szerepelnek, mint a Chaperone, a People Like Us vagy a most bemutatott Ready To Go.

A Desire dallistája:

 1. Beautiful Ones
 2. Ready To Go
 3. People Like Us
 4. Something I Need To Know
 5. Thinking Of You
 6. Wherever You Go
 7. Chaperone
 8. Boyfriend
 9. Walk Away
 10. Wait Up For Me
 11. Spotlights
 12. Hold On To Me
 13. Magnificent

Immáron 7 éve annak, hogy a világ felfigyelt a Hurts bemutatkozó dalára, a Wonderful Life-ra, valamint az első albumra, a Happiness-re. Azóta a páros meghódította a kontinenst, a 2013-ban megjelent Exile-on és a 2015-ös Surrender anyagokon olyan slágereket találunk, mint a Somebody To Die For vagy a Some Kind of Heaven, a lemezeik rendre a Top 10-be kerültek a slágerlistákon, és csak 2016-ban közel 100 000 koncertjegyet adtak el, amivel az évtized egyik legsikeresebb brit zenekarává nőtték ki magukat.

Az idén az EFOTT-on és a Szigeten is fellépett Theo Hutchcraft - Adam Anderson kettős április végén adott először ízelítőt a Desire lemezről: a Beautiful Ones klipjét – amely az egyéniségeket ünnepli, és amelyet mára több mint 2.8 millióan láttak – maga Theo írta, ráadásul a főszerepet is magára vállalta.

A Hurts október végétől európai turnéra indul, azonban az állomások között nem szerepel magyar dátum, így aki szeretné élőben is elcsípni az új dalokat, annak legalább Prágáig (nov. 17.), Pozsonyig (nov. 18.) vagy Bécsig (nov. 27.) kell utaznia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek