Starity

Új dallal tér vissza a Black Eyed Peas

2010. október 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ első számú hip-hop-bandája rövid kihagyás ismét egy új dallal jelentkezik. A Black Eyed Peas érdekes feladatra vállalkozott, hiszen a dal a legendás Dirty Dancing soundtrackjének feldolgozása.

hirdetés
Új dallal tér vissza a Black Eyed Peas

Az új single a The Time (The Dirty Bit) nevet kapta. Will.I.Am régóta nem írt a Dipdive oldalára, most azonban megtette, ebből is lehet látni, hogy fontos dologról van szó.

Will nemrégiben feltette az oldalra az új Black Eyed Peas-számot, amely a nemsokára megjelenő The Beginningen lesz hallható. Ahogy azt sejteni lehetett, a dal tartalmaz részleteket az eredeti Time of My Life számból, viszont az alapja nagyon a mai elektronikus zenét képviseli.

Még egyelőre nem tudni, vajon készül-e videoklip a felvételhez, azt viszont már sejteni lehet, hogy miként fest majd a The Beginning albumborítója. Mint ahogy megszokhattuk, mostanában minden új hírről vagy a Twitteren, vagy a Facebookon értesülhetünk. Most is Polo Molina, a BEP managere tette fel Facebook-profiljára a következő képet, ami valószínűleg az új BEP-album, a The Beginning borítója lesz majd.

A dal itt hallgatható meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek