Starity

Eddig nem túl népszerű az új természetfeletti sorozat

2017. szeptember 05. 14:02   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlaine Harris habár a New York Times bestseller-listás írónője, és a True Blood sorozattal még nagyobb népszerűségre tett szert, a 2014-ben induló Midnight, Texas regényének sorozatadaptációja nem lett átütő siker.

hirdetés

Az NBC csatornán jelenleg is futó sorozat július 24-én debütált, jelenleg pedig a hatodik epizódon vagyunk túl. A készítők úgy harangozták be, mint a True Blood és a Twin Peaks kereszteződését– természetfeletti lények és történések bőven akadnak a történetben. Láthatjuk a médiumi képességű cigányt, akit François Arnaud alakít; Arielle Kebbelt, aki bérgyilkosként keresi kenyerét; továbbá szerepel benne boszorkány, vértigris, vámpír, szukubbusz, angyal és persze démon is.

Nézettségét tekintve 2,85-3,57 millió ember között mozog a sorozat, amit nyitónapján nézték a legtöbben (3,57 millióan), ez a szám azonban nem sokban változott, így talán lesz esély arra, hogy a csatorna berendeli második évadra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek