Starity

Harry Styles ihlette Taylor Swift új dalát

2017. szeptember 04. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-ben randiztak pár hónapig, azonban Styles még a mai napig meg tudja ihletni Swiftet.

hirdetés

Taylor Swift Tumblr-ön lájkolt be egy posztot exéről, Harry Stylesról, aki a legnagyobb tiszteletről beszélt róla egy interjúban:

Nem kell elmondanom, hogy jó dalokat ír, hiszen nagyon tehetséges. Képmutató lenne, ha azt mondanám, »nem, rólam nem írhatsz!«, mikor művészek vagyunk és személyes tapasztalatból táplálkozunk. Szerintem valamennyire megtisztelő, ha valakit megérintesz annyira, hogy írjon rólad és az emlékeitekről

– mondta el a göndör hajú énekes még 2014-ben, a Style megjelenése után.

A rajongóknak a Tumblr-poszttal és az új dallal feltűnt, hogy Styles nagyban befolyásolta az énekesnő új munkáját, a Ready for It-et.

Wonder how many girls he had loved and left haunted

But if he's a ghost then I can be a phantom

Holdin' him for ransom

(...)

Younger than my exes but he act like such a man, so

»Ghost« (szellem) hivatkozás lehet Harry Two Ghosts felvételére, amit a sajtó és rajongók is Haylor kapcsolatához kötöttek, míg a »ransom« (váltságdíj) a Stockholm Syndrome dalra, amit szintén Styles szerzett. A »younger than my exes« (fiatalabb az exeimnél) pedig célzás a korkülönbségre, hiszen Harry még csak 18 éves volt, amikor összejöttek 2012-ben, míg Taylor 23.

A Ready for It ennek ellenére egy pozitív hangvételű felvétel, ami utalás lehet arra, hogy jó emlékeket őriz a szívében az illetővel kapcsolatban.

(Magyarul eléred a dalszöveget ezen linken.)

So, there you have it. ¯\_(ツ)_/¯

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek