Starity

Adriana Lima sok mindent tanult kislányától

2010. október 24. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adriana Limát a minap több újságíró is kifaggathatta – a modell ugyanis számos lapnak nyilatkozott egyszerre, kislányáról, az anyaságról, és kolléganőiről.

hirdetés
Adriana Lima sok mindent tanult kislányától

A Victoria’s Secret fehérneműcég egyik leghíresebb angyala, Adriana Lima a tavalyi évben kisebb kihagyásra kényszerült babája, Valentina születése miatt. A modell viszont egyáltalán nem bánja a dolgot, sőt: „Most már tudom, hogy mi a feltétel nélküli szeretet. Valentina megmutatta nekem az élet igazi értelmét” – mondta.

„Sokkal magabiztosabb, türelmesebb és nyitottabb vagyok. Kibékültem magammal. A dögösség hozzáállás kérdése” – szerinte tehát minden nőnek el kell fogadni magát úgy, ahogy van.

„Valentina még nem is tud beszélni, de már annyi mindent megtanultam neki köszönhetően” – nyilatkozta hálás hangon.

A szerdai esemény keretei között az újságírók a szoptatás kérdéséről is faggatták, Gisele Bündchen nyilatkozata után kíváncsiak voltak Lima válaszára is: „Én is szoptattam a gyermekemet, de nem fogytam” – válaszolta, majd hozzátette, senki sem egyforma, így mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy neveli fel gyermekét.

A magazin végül rákérdezett Adriana kolleganőiről – Doutzen Kroes, Miranda Kerr – alkotott véleményére is: „Nagyon nyugodt, felelősségteljes lányok. Csak annyit mondhatok, hogy hamarosan a világ legcsodálatosabb dolgát tapasztalhatják majd meg.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek