Starity

Hatfős csapatként folytatja az Infinite

2017. szeptember 08. 06:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Woollim Entertainment által menedzselt fiúcsapat, az Infinite tagjainak szerződésújítása nem volt teljesen sikeres, ugyanis egy ember úgy döntött, nem kér belőle. A formáció hat fővel folytatja tovább.

hirdetés

Júniusban adta a Woollim Entetainment a nagyérdemű tudtára, hogy az Infinite tagjaival jelenleg is tárgyalnak a szerződésújítások kapcsán. Később, a hónap végén egy forrás arról számolt be, hogy a hét tagból csak hat újított szerződést. Az ügynökség akkor annyit fűzőtt a hírekhez, hogy még mindig folynak a tárgyalások. Augusztus 30-ig kellett várni a bejelentésig – aznap közölte az ügynökség, hogy Hoya kivételével mindenki megújította szerződését.

A 26 éves előadó Instagram-fiókján közölte levelét követőivel:

Sziasztok, Hoya vagyok! Legelőször szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akik aggódni kezdtek a hírek hallatán. Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól is, akik belefáradtak a hosszú várakozásba. Akármennyire is én szerettem volna ezt közölni veletek, úgy gondoltam, az a helyes, ha a hivatalos közlemény jelenik meg először. Ezért kérlek értsetek meg, amiért olyan sokáig nem mondtam el nektek. Sokat gondolkodtam azon, hogy mit is mondjak és hogy osszam meg érzéseimet. Először is, Infinite csapattársaimnak: Sunggyu, Dongwoo, Woohyun, Sungyeol, Myungsoo, Sungjong. Ebben a levélben szeretnék még egyszer bocsánatot kérni és köszönetet mondani nektek. Annak ellenére, hogy még mindig sok területen kell fejlődöm, nagyon sok szeretet kaptam az Inspiritektől, mert az Infinite tagja voltam. Ezt soha nem fogom elfelejteni. A rajongóktól csakis őszinte szeretet kaptam. Köszönöm és sajnálom. Ezzel a levéllel szeretném kifejezni hálámat az egész Woollim családnak, személyzetnek és Lee Jung Yeop vezérigazgató úrnak, akik segítettek abban, hogy mostanra az legyek, aki. A jövőben keményen fogok dolgozni és alázatos leszek. Sajnálom, hogy olyan sokan aggódtok. Köszönöm, hogy elolvastátok hosszú levelemet.

Továbbá a cég elmondta, hogy a tagok egyéni tevékenységük befejeztével nekilátank az új albumnak, amit még idén szeretnének megjelentetni; valamint Hoya is megosztotta, hogy jelenleg új anyagon dolgozik, így a közeljövőben őt sem kell majd hiányolniuk a rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek