Starity

Hamarosan érkezik Lele Pons könyve

2017. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: LuiseLocksmith

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zoe Sugg nyomdokaiba lépve Lele Pons is megírta saját történetét rajongói legnagyobb örömére.

hirdetés

Melissa de la Crus írónő és Lele Pons vlogger összeálltak, hogy megírják a fiatal Viner és Youtube sztár történetét a láthatatlanságtól egészen a hírnévig. A youtuber könyve az Egyesült Államokban 2016. április 5-én jelent meg Surviving High School címmel. Sok hazai rajongó örömére végre hazánkba is kapható lesz a kötet, ugyanis 2017. november 20-án kerül polcokra Éld túl a sulit! - Egy online díva naplója címmel, Komáromy Zsófia fordításában.

"Tízmillió követő, és én még most is egyedül eszem az ebédem.” Lele új miami iskolájában a piszkálódások fő célpontja. Mindez azonban este véget is ér, amikor a lány digitális hírneve veszi át a főszerepet, ő pedig átalakul egy igazi pomponlánnyá, komolyan őrült személyiséggel és önkritikus humorral. Most pedig egy csomó kihívás vár rá – a folytonos dráma, a könyörtelen klikkek, a váratlan celebség a neten –, miközben próbál jó jegyeket szerezni és büszkévé tenni a szüleit.

- áll a könyv fülszövegében.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek