Starity

Kylie Jenner kiborult Rihannára

2017. szeptember 09. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna szégyenbe hozta őt és a márkáját, ezt pedig Kylie Jenner is érzi.

hirdetés

Rihanna könnyűszerrel megalázta Kim Kardashiant és Kylie Jennert, akik a sminkek eladásával próbálkoznak több ízben. A Kylie Cosmetics forradalminak számított a mattra száradó rúzsaival, népszerűvé téve őket és a nude ajkakat. Ennek ellenére elég sok negatív bírálat volt bizonyos termékeivel kapcsolatban – kezdve azzal, hogy palettái felérnek sokak szerint egy viccel az árért cserébe (porolnak, nem elég pigmentáltak, a színekkel nehéz dolgozni), rúzsainak ceruzája eltörik, míg a highlighterei inkább púderként funkcionálnak, mint kiemelőként. (Valószínűleg website-ján ezért sem engedélyezett a visszajelzés küldése.)

Így talán a Jenner lány is érzi, hogy a sok kritikát ért márkájának leáldozóban van, hiszen a mai napon, amikor Rihanna megjelentette a Fenty Beautyt, kikövette őt az Instagramon. 21. században ez az univerzális jele annak, hogy valaki kifejezze nemtetszését, így természetesen a közösségi média hamar rákapott a témára.

Rihanna vajon mit szól ehhez? Gyaníthatóan semmit... Sosem követte Kylie-t!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek