Starity

Törölték a Sirenia spanyol turnéját

2017. szeptember 11. 06:06   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A norvég csapat komoly szervezési problémákkal találta magát szemben, így törölni kellett a Spanyolországba tervezett kisebb turnéjukat.

hirdetés
Törölték a Sirenia spanyol turnéját
Fotó: Facebook / Sirenia

November 22-én indult volna a Sirenia spanyolországi miniturnéja, amely öt koncertből állt volna, ám néhány napja a francia Emmanuelle Zoldan énekesnő és norvég zenésztársai szomorúan jelentették be, hogy a fellépések elmaradnak. Az indoklás szerint a promóter nem teljesítette a kötelezettségeit, egész egyszerűen eltűnt az ügynökségből, ezért Emmanuelle Zoldan és a fiúk turnéja hivatalosan is törlésre került. A zenekar a spanyol rajongók bocsánatát kérte abban a reményben, hogy hamarosan megtarthatják az elmaradt bulikat. Tegnap bővebben is kifejtette a jelenleg Kínában turnézó együttes a problémát és a zene üzleti részét érintő gondokat:

Miután szerencsétlenségünkre törölni kellett a spanyol turnét, még néhány dologra szeretnénk felhívni a rajongók, barátok figyelmét. Sajnálatos az a tény, hogy rengeteg promóter van, akik megpróbálják elszakítani az együtteseket a rajongóiktól. Az utóbbi években olyan dolgokat láttunk, mint például a dokumentumok és a banki tranzakciók körüli sunnyogások. Az ipar folyton változik, és mi is próbáljuk a rutinunkat ehhez igazítani. Más zenekarok, akik barátaink, ugyanezeket tapasztalták! A partnerek mindent megtesznek, hogy ezek a dolgok ne fordulhassanak elő, de ezt 100%-osan kivédeni nem lehet, mert még a sokszor megbízhatónak hitt emberek is rossz irányba fordulnak. Szeretnénk azonban, ha tudnátok: bármilyen gond adódik, jogotok van a jegyeitek árának visszatérítését igényelni! Vegyétek fel a kapcsolatot a céggel, amitől a jegyet vettétek és követeljétek vissza a pénzeteket. Amennyiben nem hajlandók kifizetni titeket, menjetek a rendőrségre! Szerencsére még vannak profi és csodálatos ügynökök, folyamatosan találkozunk újakkal és bővítjük a kapcsolatainkat. Partnereink már utánanéztek a lehetőségeknek, hogy megtarthassuk a Spanyolországba tervezett turnét. Mindent megteszünk! Szeretjük a rajongóinkat és szeretünk játszani nektek, élvezzük, hogy a zene összeköt minket! Soha nem fogjuk hagyni, hogy ezt bárki elvegye tőlünk! Tartsatok ki, hamarosan találkozunk!

– olvasható a zenekar hivatalos Facebook-oldalán.

Rájár tehát a rúd Emmáékra, hiszen nem ez az első eset, hogy ilyen történik – korábban szintén a menedzsment hanyagsága miatt egy izraeli koncertet is csak több hónapos csúszással tudtak megtartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek