Starity

Cheryl Cole őszintén beszélt az életéről

2010. október 24. 12:12   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Piers Morgan műsorában a gyönyörű énekesnő megosztotta a gondolatait a világgal. Olyan nyíltan beszélt a magánéletéről, hogy miként élte meg az elmúlt hónapok eseményeit, mint eddig sosem.

hirdetés
Cheryl Cole őszintén beszélt az életéről

Múlt éjszaka Cheryl Cole fordulóponthoz érkezett az életében azzal, hogy őszintén elmondta az érzéseit a válásával kapcsolatban. Mindannyian tudjuk, hogy ez mennyire nehéz lépés lehetett. Hiszen így kiállni ország-világ elé, és őszintén bevallani, mit is éreztünk akkor és mit érzünk most, nagy bátorságra vall.

A szépség nem is tudta elérzékenyülés nélkül végigbeszélni az interjút, többször is megakadt a mondanivalójában. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Cherylt mennyire elszomorította az eset, de igazán csak ő tudhatta ezt. Őszintén beszélt arról is, hogy mi zajlott le a fejében akkor, amikor megbetegedett.

Elhangzott többek között az is, hogy Derek mentette meg az életét azzal, hogy vérvételt csináltatott vele. Ha nem teszi ezt, sokkal rosszabbul is végződhetett volna a történet, szóval sokkal tartozik neki.

Több ember is elmondja a véleményét Cherylről: többek közt Simon Cowell, az énekesnő édesanyja, Derek Hough és Nicola Roberts. Sok érdekességet megtudhatunk még kedvenc brit énekesnőnkről, hiszen több gyermekkori és más hasonló felvételt mutatnak a show-ban, és ő mindenről mesél. Igazán gyönyörű és szerény, de legfőképp őszinte. 

Az interjú négy részletben tekinthető meg ezen a linken. Íme az első rész:

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek