Starity

A McFLY két év után új albummal tér vissza

2010. október 24. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A McFLY egy négytagú együttes, amely 2004-ben alakult. Hamar az angol tinilányok kedvencei lettek. Nem sokkal később már Amerikában is hallgatták a zenéjüket, és jó visszajelzéseket kaptak a srácok.

hirdetés
A McFLY két év után új albummal tér vissza

Az együttes tagjai: Tom Fletcher (énekes, gitáros), Danny Jones (énekes, gitáros), Harry Judd (dobos) és Dougie Poynter (basszusgitár, háttérvokál). 

Az együttes neve a Vissza a jövőbe című filmek főszereplőjéről, Marty McFlyról kapta a nevét, amit Tom Fletcher, az együttes egyik énekese és gitárosa ajánlott.

2006-ban mellékszerepeltek a Cserebere szerencse című filmben, amiben önmagukat játszották, egyben ők éneklik a film főcímdalát is.

Eddig 4 lemezük jelent meg, a Room on the 3rd Floor, mely 2004. március 29-én került a lemezboltok polcaira. Majd 2005 márciusában a Wonderland című lemezük jelent meg, 2006. május 12-én pedig a Cserebere szerencse című film zenéit tartalmazó CD, amely Just My Luck néven került a boltokba. Szintén 2006-ban május 12-én jelent meg a Motion in the Ocean című lemezük, amiről a Friday Night című dal benne volt az Éjszaka a múzeumban első részében. Utolsó lemezük, a Radio: ACTIVE 2008. szeptember 22-én jelent meg, és ezután a fiúk nem is készítettek új lemezt.

Viszont két év pihenő után, idén novemberben hallhatjuk új CD-jüket, Above the Noise címmel, amely a következő dalokat tartalmazza:

  1. Party Girl
  2. Shine a Light (Feat. Taio Cruz)
  3. I'll Be Your Man
  4. Nowhere Left to Run
  5. Foolish
  6. Mona Lisa
  7. Here Comes the Storm
  8. Dragon Ball
  9. Hotel on a Hill
  10. End of the World
  11. Save M
  12. This Song
  13. (That's the) Truth
  14. I Don't Ever

Danny Jones, az együttes énekese és gitárosa szerint, a 14 dalt tartalmazó album mellé hamarosan elkészül egy második, kibővített változat is, amelynek a munkálatai jelenleg is folynak. Ez a verzió többek között eddig még nem hallott dalokat tartalmaz majd.  

Az Above the Noise 2010. november 14-én jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek