Starity

Tiffany Thornton véleménye Demi Lovatóról

2010. október 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig is tudtuk, hogy a két Disney-sztár jóban vannak egymással. Tiffany most még részletesebben beszélt Demiről.

hirdetés
Tiffany Thornton véleménye Demi Lovatóról

Tiffany Thornton sokszor játszott együtt Demi Lovatóval, főleg a Sonny with a Chance forgatásán barátkoztak össze, és azóta is jó barátok. Nemrég Tiffanyt arról kérdezték, hogy még mindig jóban vannak-e.

Válaszából kiderül, hogy a barátságuk  Demivel nem ért véget, sőt, nagyon jól megvannak egymással.  Tiffanynak nincsenek testvérei, de azt nyilatkozta, hogy Demi olyan neki, mint egy pót testvér:

– I love Demi. I’m very fortunate, because I don’t have sisters, she’s very much like a sister to me. We live just down the street from each other. And it’s great because since I’m older, I can give her advice on boys and parents and stuff like that and in turn, she can still give me advice on stuff she’s done in her career that I hopefully will be able to do someday.

(„Szeretem Demit. Nagyon szerencsés vagyok, mert nincsenek  testvéreim, így ő olyan nekem, mint egy testvér. Csak egy háznyira lakunk egymástól. És ez nagyszerű, mert mivel én idősebb vagyok, tudok neki tanácsot adni a fiúkkal, a szülőkkel és hasonló dolgokkal kapcsolatban, s cserében ő még mindig tud nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban, amit a karrierjében megvalósított, hogy egy nap remélhetőleg én is képes legyek megcsinálni azt.”)

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek