Starity

Hosszú idő után üdvözölte rajongóit G.NA

2017. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai származású dél-koreai előadó Instagram-bejegyzésben szeretetét fejezte ki rég nem látott rajongói felé, valamint röviden egy új kezdetről is szót ejtett.

hirdetés
Hosszú idő után üdvözölte rajongóit G.NA
Fotó: InStyle magazin

Még tavaly márciusban lett bejeletve, hogy G.NA szerződése a Cube entertainmenttel lejárt, s az énekesnő nem kívánta meghosszabbítani – a két fél jó viszonyban vált el egymástól. Azóta szinte alig lehetett hallani felőle, közösségi oldalain sem jelentkezett. Szeptember 13-án, hosszú idő után megtörte a csendet, Instagram-oldalán keresztül szólt követőihez az énekesnő, aki mellesleg aznap ünnepelte 30. születésnapját.

Hűha.. már több, mint egy éve. Nagyon sok minden köszönhetek azoknak, akik a mai napig mellettem állnak. Köszönöm hiteteket.. hogy hisztek bennem.. nem hagytok el..  túl az összes akadályon, szívfájdalom és a végtelen sok pletykán keresztül. Az én G.NI-imnek... a világot jelentitek nekem, és el szeretném mondani, nagyon hiányoztok. Minden egyes nap gondolok rátok. Megígérem, hogy az utazás nem ért véget számunkra. Hamarosan ismét találkozunk és együtt újrakezdjük. Szeretlek titeket, hiányoztok, és köszönöm még egyszer, hogy vagytok nekem.

G.NA levele után a rajongók elkezdtek reménykedni zenei visszatérésében; viszont azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mivel készül és mikorra várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek