Starity

Új előzetes érkezett a Riverdale 2. évadához

2017. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: Nomiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sorozat második évada idén ősszel, október 11-én tér vissza az amerikai CW csatornára.

hirdetés

Ugyan az első évadot 2017 januárjában kezdték el vetíteni Amerikában, máris hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon az Archie Comics-on alapuló széria. Az első évad mindössze 13 részes volt, ám szerencsére a következőt már 22 részesre tervezték. A májusban adásba került finálé sok kérdést hagyott maga után, így nem csoda, hogy azóta a rajongók tűkön ülve várják mi fog történni kedvenceikkel.

Ha nem láttad a finálét, csak akkor olvass tovább, ha nem zavarnak a spoilerek!

A sok cliffhanger közül leginkább Archie apukájának (meglőtték az utolsó jelenetben), valamint a sokak által shippelt Bughead sorsa az, ami leginkább foglalkoztatja a fanokat. Köztudott, hogy új szereplők is fel fognak tűnni, látni fogjuk végre Veronica apját, Hiram Lodge-ot, valamint egy biszexuális lány, Toni Topaz is feltűnik majd a városban. Továbbá elhintették a készítők, hogy a következő évadban Archie és Betty sötétebb oldalát is megismerhetjük majd. Valamint, lehet, hogy Betty elfeledett bátyjával is találkozunk.

Íme az új előzetes, melyet K.J. Apa, a sorozat Archie-ja is megosztott instagramján:

Ti mit gondoltok, mit hoz a második évad?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek