Starity

Dalpremier: Against The Current - Legends Never Die

2017. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap debütált a 2017-es League of Legends világbajnokság hivatalos dala. Hogy jobb-e mint a 2014-es Imagine Dragons szám? Döntsd el Te!

hirdetés

A Riot Games meglepte a League of Legends közösségét, amikor a 2014-es világbajnokság dalát az Imagine Dragons adta elő. Azóta évről-évre mindig újabb szerzemények készülnek. 2015-ben Nicki Taylor Worlds Collide című dala, míg 2016-ban Zedd Ignite-ja volt az esemény hivatalos zenéje. 

Az idei bajnokság dalát a mai nap hozták nyilvánosságra a játék hivatalos Youtube csatornáján. A számot az Against The Current együttes közreműködésében hallhatjuk. Az Against The Current egy amerikai pop-rock zenekar, melynek felelős kiadója a Fueled by Ramen, akikhez olyan híres együttesek szerződtek le, mint Panic! At The Disco, Paramore, All Time Low vagy Fun.

A League of Legends világbajnokság nyolc nap múlva, azaz szeptember 23-án veszi kezdetét és egészen november végéig tart majd, amikor egy döntő keretében csap össze a két legerősebb csapat. A verseny négy helyszínen zajlik majd: Guangzhou-ban, Pekingben, Sanghajban és Wuhanban, ahol a legjobbak közül tizenhárom, különböző régióból álló csapat vesz majd részt. 

Ez az egyik legnagyobb Esport esemény a világon, és a Legends Never Die című dal biztosan elég hírnevet épít fel a számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek