Starity

Dal-és klippremier: Angel Nation - Burn The Witch

2017. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elina Siirala és csapata a következő hónapban jelenteti meg második nagylemezét, melyről megjelent az első kislemezes dal.

hirdetés

Év elején adtunk hírt arról, miszerint az Angel Nation már gőzerőkkel dolgozik legújabb stúdiólemezén, a közelmúltban pedig kiderült, hogy a korong az Aeon elnevezést kapta és október 27-én kerül a lemezboltok polcaira. A csapat már az album borítójáról, valamint a dallistáról is lerántotta leplet, a napokban pedig hivatalos Facebook-oldalukon keresztül tudatták a nagyérdeművel, hogy a mai napon megérkezik a korong beharangozó tétele, a Burn the Witch címre keresztelt kislemez képében.

Az izgalom fokozásának érdekében, akkori posztjukban  megosztottak egy rövid, mindössze néhány másodperces előzetest is, hogy bemutassák, mire is számíthatnak a rajongók. A mai nap folyamán pedig már hivatalosan is elérhetővé tették a dalt és a hozzá készült videót, ami az Inner Wound Recordings lemezkiadó jóvoltából került publikálásra. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek