Starity

Shawn Mendest kis híján leteperte Drake testőre

2017. szeptember 15. 16:04   |   Szerző: Nomiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai énekes Jimmy Fallon esti műsorában mesélt furcsa élményeiről.

hirdetés

Shawn Mendes volt Jimmy Fallon tegnapi vendége a Tonight Show-ban, ahol többek között szót ejtett Ed Sheeranhoz fűződő barátságáról és közös brooklyni fellépésükről is beszélt, valamint elmesélte, hogyan és mikor tanult meg gitározni és melyik számot játszotta el először. 

Ezután Jimmy megkérdezte, ki az a híresség, akit ha meglát, tipikus izgulós rajongó válik belőle, és a szintén kanadai származású Drake-et válaszolta. Egy vicces történetet is mondott ezzel kapcsolatban: egy The Weeknd-koncerten volt éppen Torontóban, ahol meglátta Drake-et és oda akart menni hozzá, mivel már korábban kétszer is találkoztak. Amikor azonban megpróbálta megérinteni Drake-et, a testőre a kezeit a háta mögé csavarta, mintha valami bűnözőt kéne megállítani. Ezek után Mendes segítségkérően kereste Drake tekintetét és bízott abban, hogy megismeri és a segítségére siet. Hál' Istennek számítása beigazolódott: megmenekült. Ennek ellenére az énekes úgy nyilatkozott az egészről, hogy az lett volna élete legkínosabb élménye, ha Drake nem ismeri fel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek