Starity

Dalpremier: Amberian Dawn – Maybe

2017. szeptember 21. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn zenekar novemberben dobja piacra legújabb albumát, amelyről már megosztották az első hivatalos szerzeményt.

hirdetés

A Päivi Virkkunen vezette formáció kicsit sem unatkozik, ugyanis néhány hónapja hozták nyilvánosságra, hogy már gőzerőkkel dolgoznak legújabb nagylemezükön, majd nem sokkal később már azt is elárulták, hogy az újdonság a Darkness Of Eternity elnevezést kapta, és november 10-én hódítja majd meg a nagyvilágot. Ezzel egyidőben már a dallistát és az albumborítót is egyaránt felfedték, de néhány érdekességet is elárultak a lemezzel kapcsolatban.

Tuomas Seppälä egy korábbi interjúban tárta fel, hogy a dalok többsége igazi metálhangzású nóta lesz, de olyan tételek is hallhatóak lesznek majd, amik sokkal inkább poposan fognak csengeni. Mindezeken felül, azt sem titkolta el, hogy – az előző lemezhez hasonlóan – ezen a korongon is a 2014-es megjelenésű Magic Forest nevezetű lemezük története kap újfent folytatást. Néhány hete, azt is közzétették, hogy a kiadvány már előrendelhetővé vált, így aki esetleg nem szeretne várni novemberig az már most beszerezheti magának.

Ám nem csupán ez volt az egyetlen jó hír, amit a fanatikusok kaptak, ugyanis egy új dalba is belehallgathatunk, a Dragonflies című szám képében, ami amolyan ízelítőként szuperált. A napokban pedig megjelent az első hivatalos dal a hamarosan megjelenő albumról, a választás pedig a Maybe című számra esett. Íme!


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek