Starity

Taylor Kinney: „Imádom Iant!”

2010. október 24. 16:04   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók bánatára – és némelyek örömére – elbúcsúztunk a Vámpírnaplók Mason bácsikájától. Taylor Kinney újabb interjút adott az E! Online Magazinnak.

hirdetés
Taylor Kinney: „Imádom Iant!”

Bár Mason Katherine oldalán állt, mégis érezhettünk iránta egy kis rokonszenvet. Szerinted jó- vagy rosszfiú volt Mason?
Taylor: Ezt nehéz megmondani, főleg ebben a sorozatban. Nincs jól meghatározható vonal jó és rossz között, mert mindenkiben megvan ez a kettősség. Minden karakter szürke. Nézd meg Jeremyt; vámpírrá akart válni, és elég fura karakter volt, ellenben most... És ott van Damon, aki elvileg egy gonosz karakter, de mégsem hiszi róla senki azt, hogy az lenne. És itt van Mason. Szerette Katherine-t. De a lelke mélyén nem bízott benne, ezért tömte tele a kút vizét verbénával. Szerintem titkon arra készült, hogy majd véghez visz pár „rosszfiús” dolgot. Szóval szerintem Mason nem volt rossz, de jó sem.

Nyilvánvaló volt, hogy Mason szerette Katherine-t, de szerinted mennyit tudhatott a lány múltjáról és képességeiről?
Taylor:
Nem hiszem, hogy ez számít valamit is. A szerelem vak, és ez itt nagyon igaz volt. Ha beleszeretsz valakibe, akkor más nem számít. Megbocsátasz minden hibát. Erről szólt ez az egész. Az egyetlen dolog, ami hiányzott itt, az a bizalom. Mason képtelen volt megtenni ezt a lépést, ami egy nagyon fontos lépés egy kapcsolatban. Ez persze nem volt akadálya annak, hogy szeresse, de megszívta. A végén meg kellett ennie, amit főzött.

Eredetileg 6 epizódot írtál alá, és így tudtad, hogy mennyi ideje van Masonnak. Felzaklatott a hír, hogy meghal, és a visszatérés szinte kizárt; vagy örülsz, hogy meg kellett csinálnod ezt a nagy haláljelenetet?
Taylor:
Ez a fajta végkimenet, és ahogy megírták, az teljesen új volt számomra. Volt egy vázlatuk, de végül felhagytunk vele. Látni akarták, hogy mi történik a karakterekkel, és hogy merre halad a történet. Nem feltétlenül ragasztkodtak egy ötlethez.

Azt mondod, hogy lehetséges, hogy visszatérsz?
Taylor: Igen, igen. Sosem lehet tudni. Furcsa dolgok történtek, és ez egy természetfeletti sorozat, és még mindig nem ismerjük a holdkő erejét. Ha esetleg megtalálják a módját, hogy visszahozzák Masont, akkor hatalmas bosszúra készül majd, aztán...

Találkoztam Ian Soemrhalderrel ezen a héten, és azt mondta, hogy nagyon jó barátok vagytok a forgatásokon kívül is. Szórakoztató volt a kínzós jelenetet forgatni vele?
Taylor:
Imádom Iant! Odavagyok érte!

Szóval most, hogy Mason meghalt, mik a terveid?
Taylor:
Nagyszerű volt ez a pár hónap az életemben, rengeteget köszönhetek a sorozatnak. Először is nagyon elfoglalt lettem, szóval majd meglátjuk, mi fog történni. Nagyon hálás vagyok a rajongóknak, hogy támogattak. A sorozat egyre jobb és jobb lesz, és van egy csomó meglepetésük még számotokra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek