Starity

Visszatért a színpadra Floor Jansen

2017. szeptember 18. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén jelentkezett új albummal a holland formáció, most pedig legelső fellépésükre készülnek.

hirdetés

Az Arjen Lucassen által életre hívott csapat idén jelentette meg vadonatúj nagylemezét, ami szokás szerint a metálvilág nagyjaival karöltve készült el. Tavaly egy, a Facebookon megosztott poszt keretein belül a formáció tagjai elmondták, hogy az új lemez mellé egy különleges fellépés is dukál, melynek érdekessége abban áll, hogy ez lesz az Ayreon első hivatalos megjelenése a színpadon.

Ezzel egyidőben azt is megtudhattuk, hogy a koncerten olyan énekesek lesznek láthatóak és hallhatóak, mint a Jansen-nővérek, Marco Hietala (Nightwish, Tarot, ex-Sinergy), Tommy Karevik (Kamelot), Marcela Bovio (ex-Stream Of Passion, ex-VUUR,MaYan), Anneke Van Giersbergen (VUUR) és még sokan mások. A koncertre idén szeptemberben kerül sor és két napot ölel fel. Végre az idő elérkezett, ugyanis Floor Jansen az Instagramon tett közzé egy fotót, amelyen Anneke-vel pózol, a felvételhez pedig csupán annyit fűzött:

Igen, készen állunk

– utalva arra, hogy hosszú idő elteltével hamarosan ismét Arjen Lucassen oldalán állnak színpadra.

Fotó: Instagram / Floor Jansen l Anneke van Giersbergen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek