Starity

New York-i hangulat Budapesten

2010. október 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy éjszakára New Yorkban érezhették magukat a bulizni vágyók, ugyanis a Club Fever kiválóan imitálta a híres szórakozóhely feelingjét.

hirdetés
New York-i hangulat Budapesten

A Studio 54 neve sokak számára ismerős lehet, ugyanis a híres New York-i szórakozóhelyről film is készült a '90-es években, melynek férfi főszerepét Ryan Phillippe kapta.

Egy éjszaka erejéig a budapesti Club Fever elhozta az érdeklődők számára a népszerű disco pezsgő hangulatát. A szezonnyitó partyn a Tabutv jóvoltából mi is ott lehettünk, hogy egy kicsit beleszimatoljunk a 70-es - 80-as évek illatába.

Az igényes szórakozóhely különleges hang-, fény- és látványtechnikával, jelmezes hostessekkel, celebekkel várta a bulizni vágyókat. A legjobb jelmezt viselők értékes nyereményeket vihettek haza.

A színpadon Nicole Giverny és Szatmári Orsi szórakoztatták a közönséget, a háttérben pedig a hollywoodi filmet vetítették.


További képekért kattints! - Fotó: starity.hu

A VIP-szektorban Terry Blackkel futottunk össze, aki Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető és Samantha Stone előadóművésszel érkezett. Biztonságuk érdekében saját őröket is hoztak, akik testi épségüket óvták. – „Kénytelenek vagyunk saját embereket alkalmazni, ugyanis ért már minket atrocitás olyan emberek részéről, akik nem tolerálják a transzszexuálisokat.“ – árulta el nekünk Samantha.

A nagyszabású nyitóbulin Karda Beáta, Zámbó Krisztián, Zámbó Árpi, Müller Attila valamint Dopeman is részt vett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek