Starity

FRISSÍTVE! Ruhamustra: Emmy Awards 2017

2017. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben elhoztuk a tegnap esti Emmy-gála legjobban öltözött sztárjait. Íme!

hirdetés

Natalia Dyer

A Stranger Things sztárja Vera Wang kollekciójából választott egy világöszöld, ujj és pánt nélküli estélyit, ami remekül kiemelte csinos alakját. Ékszert nem viselt sokat egy gyűrűn és fülönfüggőin túl, frizuráját pedig kiengedve hordta.

Shannon Purser

Natalia Stranger Things-beli kolléganője, Shannon is a zöld mellett tette le a voksát – igaz, ő a smaragdzöld árnyalatot részesítette előnyben. A színésznő ugyancsak a kevesebb több elvvel élt: visszafogott sminkje és a kevés ékszer nyomán inkább ruhájára helyezte a hangsúlyt. Váll fölé érő tincseit fodrásza laza loknikba rendezte.

Halston Sage

A 24 éves szőke szépség úgy érezte magát a vörös szőnyegen, mint egy hercegnő, és a legnagyobb örömmel pörgött-forgott Naeem Khan megálmodta ruhájában és Giuseppe Zanotti cipőiben. Halston kiegészítői színben harmonizáltak rafinált szabású ruhájával, hosszú tincseit pedig egyszerű, mégis elegáns kontyként viselte.

Yara Shahidi

Úgy fest, lemaradtunk arról, amikor egyik napról felnőtt nő érett a tizenéves Yarából, ugyanis a színésznő egyszerűen lélegzetelállító volt ebben a testszínű Prada-kreációban! Sminkje ugyancsak kifogástalan volt, mégis természetes hatást kölcsönzött neki.

Shailene Woodley

A zöld nemcsak a Stranger Things sztárjainak, hanem Shailene-nek is bejött – ő egy méregzöld Ralph Lauren mellett döntött, ami mély kivágása és a hátoldalán lévő pántok miatt már önmagában olyan feltűnő volt, hogy a színésznő nem szerette volna elvonni róla a figyelmet túl feltűnő ékszerekkel vagy sminkkel, így esetében is az egyszerűség dominált. Szőke haját alul megkötött lófarokba fogta, ami kislányos bájt kölcsönzött neki.

Sarah Hyland

A frissen szinglivé vált színésznő is lehengerlő volt az est folyamán, mivel Zac Posen korall színű kreációja és annak izgalmas szabása a nyarat idézte az ember emlékezetébe. Sarah a neves eseményre frizurája színét is felfrissítette és a korábbi szőkés árnyalatot mogyoróbarnára cserélte. Természetesen smink és ékszerek tekintetében sem esett át a ló másik oldalára – a sikkes elegancia jellemezte megjelenését.

Ariel Winter

Sarah Modern család-beli kolléganője is tiszteletét tette a rendezvényen, melyre Steven Khalil fekete-ezüst színekben pompázó, magasan felsliccelt, hátul kisebb uszályban végződő, ujj és pánt nélküli ruháját vette fel, amihez színben harmonizáló makeupot csináltatott. Frizuráját hátrafogva, leengedve viselte, kísérője pedig párja, Levi Meaden volt.

Millie Bobby Brown

A 13 éves Millie olyan volt a vörös szőnyegen, akár egy balerina ebben a tüllben végződő Calvin Klein-ruhában. Szerencsére a mögötte álló csapat nem feledkezett meg a színésznő fiatal korának tényéről, így visszafogott sminket kapott – külseje így egyszerre volt nagylányos, de mégis szűzies.

Nicole Kidman

Hogy valakinek ennyire jól álljon a piros! Az Oscar- és most már Emmy-díjas színésznő férje, Keith Urban oldalán érkezett a gálára, és egy csodálatos Calvin Klein-kreációt választott. Megjelenését a ruha mély dekoltázsa és az általa viselt, rózsaszín szandál tette még izgalmasabbá. Sminkje szintén remekül sikerült: a piros szín rúzsában köszönt vissza.

Kiernan Shipka

A karrierjét gyerekként megkezdett színésznő igazi kis hölgy volt az Emmy-gálán, egyszerűségében nagyszerű Miu Miu-ruhája pedig ízléses formában tette nyilvánvalóvá, hogy Kiernan nem kislány többé. Fruzurája és sminkje is elegáns volt, a színek pedig remekül el lettek találva.

Julianne Hough

Nehéz volt levenni a szemünket a nemrég férjhez ment színésznő izgalmas, Marchesa tervezte, tüllben gazdag asszimetrikus ruhájáról, ami remekül érvényre juttatta Julianne kifogástalan alakját. Makeupja elkészítésekor sminkese kék szemeire helyezte a hangsúlyt, fodrásza pedig laza lófarokba fogta váll alá érő világosszőke tincseit.

Jane Fonda

A 80. születésnapját decemberben ünneplő színésznő jó pár évet letagadhatott volna, igazi bombázó volt a gálán! Rózsaszín harangujjú ruhája és az ahhoz választott ezüst színű kiegészítők olyan benyomást keltettek, mintha egy élő, lélegző Barbie baba lenne, divatos frizurája pedig sokat fiatalított külsején.

Priyanka Chopra

Az indiai származású Quantico-sztár most is észveszejtő volt, mint mindig! Az általa viselt fehér Balmain-ruha csodásan érvényre juttatta formás domborulatait, sminkje pedig bár hangsúlyosra sikerült, nem vonta el a figyelmet az izgalmas díszítésű ruháról. Hosszú haját ezúttal ő is lófarokba kötve viselte, kiegészítőnek pedig mindössze egy fülbevalót választott.

Anna Chlumsky

Az alelnök sztárja megfűszerezte az eseményt ezzel a látványos, ezüst-sárga ombre ruhával, ami igazi tekintetmágnesnek bizonyult. Mivel a kreáció már önmagában csillogó volt és feltűnő, ékszert nem is viselt leszámítva férjétől kapott gyűrűjét. Anna haja lágy hullámokban omlott a vállára, sminkje esetében pedig a kevesebb több elv érvényesült.

Jessica Biel

Nem csodálkozunk, hogy Justin Timberlake beleszeretett ebbe a ragyogó szépségbe, hiszen képtelenség volt nem Jessicát nézni, amikor megjelent a vörös szőnyegen ebben az izgalmas anyagok alkotta Ralph and Russo Couture dresszben, ami mély dekoltázsának és magas kivágásának köszönhetően megmutatta, milyen remek formában van a barna hajú szépség, aki ruhájához színben passzoló kiegészítőket és szandált választott, így téve még emlékezetesebbé megjelenését.

Emmy Rossum

A Shameless – Szégyentelenek sztárja a régi Hollywoodot idézte megjelenésével: fényes fekete Zac Posen-ruhájával, lágy loknijaival és smaragdzöld ékszereivel valóságos díva volt, nem is beszélve gyönyörű sminkjéről, ami füstös színeivel sötét szemeire helyezte a hagsúlyt, míg a nude ajkak épp annyira voltak csak feltűnőek, hogy ne vonják el a figyelmet igéző tekintetéről és elegáns ruhájáról.

Mandy Moore

A Rólunk szól női főszereplője szakított a szabványruhákkal és egy merőben újszerű, izgalmas, mégis elegáns ruhát választott Carolina Herrera kollekciójából, amihez Jennifer Meyer-ékszereket párosított. Emmyétől eltérően az ő a sminkje az ajkakra helyezte a figyelmet, barna tincseit pedig egyszerű kontyba köttette a tarkóján.

Neve Campbell

Emmyhez hasonlóan Neve is a klasszikus fekete mellett tette le voksát, amihez azonos színű borítéktáskát választott és ezüstösen csillogó ékszereket. Haját laza hullámokba szárította fodrásza, makeupja pedig egyszerű volt, letisztult és konszolidált – pont a korához és stílusához illő.

Felicity Huffman

Az 54 éves sorozatsztár eleganciáját még Katalin hercegné is megirigyelhetné, hiszen Felicity megjelenése egyszerűen kifogástalan volt! Mélyen dekoltált, uszályban végződő ruháját Tony Ward álmodta meg, amihez Lorraine Schwartztól választott ékszereket. Válláig érő napszítta haját leengedve viselte, visszafogott sminkje pedig érvényre juttatta bájos vonásait anélkül, hogy öregítette volna.

Evan Rachel Wood

A Westworld sztárja bebizonyította, hogy egy egyszerű nadrágkosztüm is lehet nőiesen sikkes: ez a Jeremy Scott által a Moschinónak tervezett kreáció valóságos telitalálat volt, ami egyrészt remekül passzolt a színésznő stílusához, másrészt pedig kiemelte törékeny alakját. Frizuráját hátrafogva viselte, így még inkább bájos arcára és nude sminkjére irányítva a figyelmet.

Elizabeth Moss

A szolgálólány meséjében szerepet játszó színésznő jól döntött, amikor Prabal Gurung világos rózsaszín kisestélyije mellett döntött, hiszen a ruha színe nem ütött el erősen bőre fehérségétől, így nem sápasztotta őt. Eliazebth a ruhával színben harmonizáló táskát vitt magával a rendezvényre és annál egy árnyalattal sötétebb szandált viselt, ami rúzsának tónusára emlékeztetett. Vállközépig érő tincseivel ugyan kicsit többet is foglalkozhatott volna fodrásza, de ettől eltekintve is pompásan festett.

Sarah Paulson

A Napra lehet nézni, de Sarah-ra nem! Az Amerikai Horror Story sztárja az este ezüstlázban égett, hiszen minden, amit viselt, ebben a színben tündökölt kezdve a Carolina Herrera tervezte ruhától a táskán és cipőn át az ékszerekig és a sminkig. Ezt a nagy fényességet némileg megtörte a színésznő ezúttal feketére festett haja, amit tarkóján feltűzve hordott.

Reese Witherspoon

Doktor Szöszi egyszerűen tévedhetetlen, ha divatról van szó! A szőke szépség Stella McCartney ruháját párosította Christian Louboutinjával, mely kombináció felhívta a figyelmet arra, milyen csinos lábai vannak. Makeup tekintetében vörösre festett ajkai kaptak hangsúlyt, haját ezzel szemben kiegyenesítve viselte, ahogy általában szokta. Egyedül annyi hibát találunk megjelenésében, hogy feltűnő, milyen sötétek lábai dekoltázsához és arcához képest, ami minden bizonnyal sminkesének a műve.

Lea Michele

Oly sok kolléganőjéhez hasonlóan Lea is a sötét árnyalatok szerelmese, így aligha meglepő, hogy ezen a sötétlila Elie Saab-kreáción akadt meg a tekintete. A ruha öv része darázsderekat kölcsönzött a színésznőnek, aki egyszerű frizurát és sminket csináltatott a neves eseményre és mindenféle sallangot mellőzött – nem vitte túlzásba a cicomát, kiegészítőként mindössze egy fülbevalót viselt.

Sofía Vergara

A kolumbiai származású, barna hajú szépség Mark Zunino kreálmányában olyan volt, mint egy menyasszony, noha újabb házasság nem szerepel a tervei között. Mivel szereti a feltűnést, Sofía egy igen illusztris fülönfüggőt választott az egyébként viszonylag egyszerű ruhához, amit tovább hangsúlyozott azáltal, hogy felkötötte a haját.

Angela Sarafyan

Az örmény felmenőkkel rendelkező, egzotikus külsejű színésznő sárga Elizabeth Kennedy-ruhájában olyan volt, akár egy jelenés. Az estélyi mély kivágásával és buggyos ujjaival a dekoltázsra és a nyárias barnaságra terelte a figyelmet. Sminkje a minimalizmus és ízlésesség jegyében készült, frizurája pedig lágy loknikban hullott alá, ezzel ugyancsak kifinomult nőies stílusát hangsúlyozva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek