Starity

Nyomasztó filmben kapott főszerepet Blake Lively

2017. szeptember 19. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben kerül az amerikai mozikba az All I See Is You című, Marc Forster rendezte drámafilm.

hirdetés

A Zátony után ismét megborzongatja a kedélyeket Blake Lively, ezúttal azonban egészen más síkon. Az All I See Is You-ban a látássérült Ginát kelti életre a színésznő, aki csodálatos módon, az orvosok beavatkozásának köszönhetően ismét látni kezd, ezáltal pedig kinyílik a világ számára. Gyermeki lelkesedéssel csodálkozik rá a körülötte lévő dolgokra, és egyre kevésbé érzi úgy, hogy szüksége van férje, James (Jason Clarke) segítségére, ezt az újonnan jött szabadságot azonban a férfi fenyegetésként él meg kapcsolatukra nézve. A dolgok csak akkor változnak meg igazán, amikor Gina ismét elveszíti a látását, és ráeszmél viszonyuk felkavaró valóságára.

A filmben Lively és Clarke mellett szerepet játszik még Yvonne StrahovskiDanny HustonAhna O’Reilly és Wes Chatham is, magát a produkciót pedig október 27-én mutatják be az amerikai mozik. Arról nincs információ, hogy hazánkban is megjelenik-e majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek