Starity

Exe azt állítja, Ryan Phillippe bántalmazta őt

2017. szeptember 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves playmate pert indított a tőle 22 évvel idősebb színész ellen, amiért az egy elmérgesedett vita során kezet emelt rá.

hirdetés

Elsie Hewitt azt állítja a bírósághoz benyújtott iratokban, hogy Ryan Phillippe július 4-én csúnyán helybenhagyta őt: elmondása szerint a színész megrúgta, megütötte és egy lépcsőn is letaszította a dulakodás hevében. A vita kirobbanása után a Playboy-modell el akarta hagyni a színész otthonát, már össze is gyűjtötte az ott széthagyott holmiját, ám Phillippe ahelyett, hogy hagyta volna dolgára menni, nekiesett a nőnek.

Egy Hewitthez közel álló informátor szerint a szőkeség egy ideiglenes távoltartási végzést kapott expasija ellen, ám az pár nappal a támadás után érvényét vesztette. Július 6-án Elsie kihívta a rendőrséget Ryanre, amikor a férfi a végzés ellenére meg akarta közelíteni őt, mert rettegett attól, hogy ismét fizikai bántalmazásban lesz része.

Az ügy végére egyelőre még nem került pont, és azt sem lehet tudni, mikor tárgyalnak ügyükben. Elsie és Ryan kapcsolata egyébként néhány hétig tartott csupán, de jó tanulópénzként szolgált mindkettjük számára.

Ami Phillippe-et illeti, korábban a jogi tanulmányokat folytató Paulina Slagterrel élt párkapcsolatban, akivel már el is jegyezték egymást, ám a házasság terve kútba esett szakításuk nyomán. Ezt megelőzően nyolc évig élt házasságban Reese Witherspoon színésznővel 1999 és 2007 között, akitől két gyermeke született: Ava most töltötte a 18-at, Deacon pedig októberben lesz 14.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek