Starity

Magyar tinik a vörösiszap károsultjaiért!

2010. október 24. 18:06   |   Szerző: itsbarbii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barbee, Tóth Gabi, Lola, Brasch Bence, Fluor és AFC Tomi összefogtak, hogy együtt a vörösiszap károsultjain segítsenek.

hirdetés
Magyar tinik a vörösiszap károsultjaiért!

A tinik bálványai ezúttal is példát mutattak rajongóiknak, ugyanis Devecseren jártak a vörösiszap károsultjainál. Mindegyik sztár nagyon meglepődött, mikor meglátták, hogy milyen körülmények uralkodnak ott, így október 16-án segélykoncertet tartottak Ajkán, és a bevételt a károsultaknak küldték el. A fellépők SP, Fluor, Hősök, MC Gőz es Deniz, Funktasztikus, SiskaFinuccsi, Sub Bass Monster, Animal Cannibals, Brasch Bence, Fiesta, Adri, Barbee, Lola, Puskás Peti és Gáspár Laci voltak.

Barbee a hivatalos oldalán is hagyott egy üzenetet, valamint a Twitteren is buzdította a követőit, hogy segítsenek, ott, ahol csak tudnak.

A mai nap folyamán többen Devecserre utaztunk, az egyik vörösiszap-katasztrófa sújtotta területre. El kell, hogy mondjam, nagyon megrázó volt a látvány: házak tömkelege ment tönkre, ezrek váltak földönfutóvá, és a sok segítség ellenére még most is veszélyben vannak az ott lévő települések. Amikor ott jártam, nem voltam benne biztos, hogy az a kis község valaha újjá tud majd születni, borzasztó állapotok vannak! Ezért is szeretnék mindenkit arra kérni, hogy segítsen! Október 16-án Ajkán lesz egy segélykoncert, ahol a belépőkből befolyt összeg mind a károsultak javára fog menni, aki pedig nem tud ezen részt venni, hívja az 1749-es segélyvonalat, vagy küldjön bárminemű adományt. Most mindenre szükség van, és szívesen fogadják! Nagyon köszönöm!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek