Starity

Visszavonul a japán popdíva

2017. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: nurdy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szeptember 20-án a hivatalos oldalán jelentette be, hogy visszavonul.

hirdetés
Visszavonul a japán popdíva
Fotó: Namie Amuro/ Facebook

A japán popdíva ezekkel a szavakkal jelentette be visszavonulását: 

Kedves rajongók: Nagyon köszönöm a folyamatos támogatást. Szeptember 16-i debütálásom óta eltelt 25 év. A támogatásotok nélkül nem érhettem volna el ezt, amiért örökké hálás vagyok. Köszönöm! Ma szeretnék valamiről írni, amit egy ideje magamban hordoztam és elhatározásra jutottam a debütálásom 25. évfordulója alkalmából. Én, Amuro Namie, szeretném megragadni a lehetőséget, hogy tájékoztassam az összeset rajongómat a 2018. szeptember 16-án történő visszavonulásomra vonatkozó döntésemről. Arra törekszem, hogy a zenei karrierem utolsó évében az összes figyelmemet az utolsó albumomra, illetve a koncert fellépéseimre fogom szentelni. Aztán a 2018. szeptember 16-i dátumot a tőlem tehető legjobb módon fogom üdvözölni. Remélem, ezt az egy évet csodálatos emlékekkel fogjuk megtölteni a rajongóimmal együtt. Együtt tegyük a legjobb évvé!

– Amuro Namie


1992-ben debütált, azóta 12 stúdióalbummal és 47 kislemezzel örvendeztette meg a rajongóit. Továbbá Namie az egyetlen olyan női előadó Japánban, akinek tinédzser, 20-as, 30-as éveiben is volt milliós példányszámban eladott albuma. Reméljük, az utolsó albummal kihúzhatja a 40-es éveit is, és méltóképpen fejezheti be a karrierjét. Szóval, aki megteheti, az még ebben az évben utoljára megnézheti élőben a japán popkirálynőt.

Sok sikert kívánunk ehhez az utolsó évhez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek