Starity

Klippremier: Melanie Martinez - Mad Hatter

2017. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben vette kezdetét az a korszak Melanie Martinez életében, mely temérdek hírnevet és lehetőséget tartogatott az énekesnő számára. Debütáló albumával felvezetett egy sötét és abszurd történetet alternatívájáról, melynek első érája a tegnapi nap folyamán lezárásra került.

hirdetés

2015-ben jelent meg debütáló stúdióalbuma, a Cry Baby a The Vioce-ban felemelkedett amerikai énekesnőnek, Melanie Martinez-nek, mely az azonos nevű korszak csúcspontjának is megfelelhet - előtte ugyanis, 2014 februárjában megjelent a lány első kislemeze, a Dollhouse, mellyel már hatalmas hírnevet tudott magának szerezni különleges stílusának és egy nem mindennapi témáról szóló dalnak köszönhetően. Azóta egy világkörüli turnéval és 13 zenei videóval sikerült bővülnie az érának, mely látszólag 2017 szeptemberéig tartott, ugyanis a tegnapi nap folyamán Melanie hivatalosan is pontot tett a Cry Baby-re Mad Hatter című videoklipjének érkezésével, mely egyben egy új korszak kezdetét is jelenti az énekesnő karrierjében.

Érdekesség, hogy a lemez az első helyen debütált az alternatív albumokról szóló slágerlistán még 2015-ben, az ötödiken az album slágerlistán valamint a Billboard 200-as listáján egyből a hatodik helyre ugrott fel, márciusban pedig egy platinalemezzel is gazdagodott a korong. Ezek mellett az albumon szereplő dalok közül kilenc arany és platina minősítésben is részesült.

A tűkön ülve várt kisfilm forgatása még tavasszal történt meg, ezzel kapcsolatosan a lány twitteren osztott meg néhány információt a követőivel. A szokásokhoz híven ismételten Melanie ült a rendezői székben, s stílusához híven egy igen bizarr, mégis szórakoztató videót tárt a szemünk elé. A dal történetét egy Alice Csodaországban stílusú videóval igyekezte vizualizálni (melyre a címből következtetve számítani is lehetett), amelyben Crybaby immáron teljességgel elfogadja, hogy őrült és egyáltalán nem érdekli többé, hogy mások mit gondolnak róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek