Starity

A legdurvább celeb-gigazuhanások

2010. október 24. 22:10   |   Szerző: IWantToBeBarbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ők sem tökéletesek: elég egy rosszul megválasztott magassarkú, vagy éppen egy hirtelen mozdulat, és máris megvan a „tökéletes” baki.

hirdetés
A legdurvább celeb-gigazuhanások

Mariah Carey-nek még a szeptemberi szingapúri koncertjén sikerült megcsúsznia és esnie egy méreteset közel 10 000 dolláros luxuscipőjében, ennek következményében már kibicsaklott bokával és kerekesszékben közlekedett a baleset utáni hetekben. (VIDEÓ)

Természetesen a különcség nagyasszonya, Lady Gaga sem maradhat ki, aki ezúttal furcsa ruhaösszeállításának köszönhetően bukott orra. Az énekesnő New Yorkból repült Londonba, amikor megbotlott extramagas platformcipőjében, és elterült a földön. A harminc centis talp tehát nem bizonyult valami jó választásnak. (KÉP)

Beyoncé Carey-hez hasonlóan szintén egyik fellépése közben szédült meg, vagyis pontosabban nem szédült: Bee ugyanis tánc közben megcsúszott a lépcsőn, és körübelül 5–6 lépcsőfokot zuhant előre. (VIDEÓ)

Jennifer Lopeznek az American Music Awardson sikerült nagyot alakítania, mikor éppen „díjnyetes” koreográfiája közben seggreeséssel emelte annak fényét. (VIDEÓ)

És végül, de nem utolsó sorban itt van Rihanna, aki áprilisi koncertjén a Let Me című számot énekelve csúszott végig a földön, s kis híján spárgázva, de folytatta a koncertet. (VIDEÓ)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek