Starity

Így zárult a Teen Wolf – spoiler!

2017. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap este ért véget a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat, mely annó 2011-ben indult el, és hat év alatt számtalan rajongót szerzett, Jeff Davis zsenialitásának köszönhetően.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz! Csak akkor olvasd el, ha már láttad a finálét, vagy nem bánod, ha előre megtudsz információkat!

Elképzelhető, hogy kacifántosnak hathatott számodra a 6B kezdete, viszont ha már láttad a finálét elégedett lehetsz, hiszen szinte minden kérdés megválaszolásra került, viszont az epizód nyitott kapukat hagyott a későbbi esetleges folytatás miatt.

A fináléban néhány rég nem látott karakter is feltűnt: Jackson, Ethannel karbaöltve, Kate, Derek, Deucalion, illetve mindenki által szeretett Stiles-sza, akit igaz a 6B első részében láthattunk, később sajnos nem volt alkalmunk rá – de ennyi idő épp elég is volt ahhoz, hogy hiányolni kezdjük őt.

Illetve, egy újabb karakterrel gazdagodtunk, Alec-kel, (Benjamin Wadsworth), aki kérdéses miért került a képbe. Lehet azért, mert ő lesz a reboot főszereplője? Remélhetőleg minél hamarabb fény derül majd erre a kérdésre is.

Mindent láthattunk ebben a részben: az Anuk-Ite és Gerald legyőzésre kerültek, Monroe serege vesztett. Ahogy Gerald is mondta, Scott mindig kiutat talál a bonyodalomból. Most a látását tette kockára és sajnos nem tudott összpontosítani a gyógyulásra, viszont még mielőtt maradandó károsodás keletkezett volna, Lydia azt javasolta Maliának, hogy csókolja meg.

Ráadásul, ha úgy vesszük, ez a rész visszaemlékezést nyújtott a korábbi évadokba, hiszen az Anuk-Ite Scottal való jelenetében olyan alakokat vett fel, mint a nogitsune, az oni, a rémdoktor vagy éppen Kate ulfhednar-jai egyike.

Szerinted méltó lezárást kapott a sorozat?
Igen
Nem
BuildQuizzes
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek